RAYCAM Speedresser

A Speedresser homokszórók egyedi kialakításúk révén, többféle anyag kijuttatását is lehetővé teszik.. Alkalmazható karbantartásnál, renoválásnál, illetve építéseknél. A négy hatalmas gyepgumi minimalizálja a talajnyomást.

Tekintse meg működés közben:

RAYCAM Aeraseeder

Az Aeraseeder alkalmazható felülvető, illetve vetőgépként. Hatékonyan érhető el a futballpályák gyepének renoválása, vagy új felúletek vetése. A tüskés hengerek és a seprű biztosítja a mag megfelelő eldolgozását a talajban.

Tekintse meg működés közben:

RAYCAM Unirake

Az Unirake a sportpályákon a levegőztető-tisztító funkcióval az elfekvő füveket felállítja a nyíráshoz, az elhalt és gyenge szálakat, filcet és mohát eltávolítja a gyepből, ezáltal csökkenti egyben betegségek kialakulását. Az adapter kiválóan alkalmazható műfüves pályákon is.

RAYCAM Fertiliser Spreader

Raycam fertiliser spreader segítségével gyorsan és pontosan juttathatjuk ki a műtrágyát nagyobb felületeken, mint például tréning pályákon.Működése TLT meghajtással történik, akár kisebb teljesítményű traktorokkal is lehetséges.

RAYCAM Dragmats

Strapabíró gumi vagy fém kivitelben készített lehúzó háló, amivel homokszórás után a homok tökéletes bedolgozására szolgál, illetve használhatjuk a felszínen maradt nyesedékek eloszlatására is. Négy külünböző méretben és két eltérő vastagságban létezik akár hárompont felfüggesztéssel a szállítást megkönnyítve.

PRO-SCREEN PVG-96

Traktorral könnyen mozgatható, vibrációs, földet illetve egyéb anyagokat tisztító, rostáló adapter. 10 eltérő méretű rostalemez használata során az anyagokot újra hasznosíthatjuk, felhasználhatjuk.

RAYCAM Sportsfield Harrow

Az ápoláshoz készűlt egyszerű kivitelű gyepborona, gyepszellőztető adapter .Az elfekvő fűveket a nyíráshoz felállítja, az elhalt gyenge szálakat, gyepfilcet, mohát kiszedi, így csökkenti a betegségek kialakulását a levegőztető-tisztító munkájával.

RAYCAM V Brush

Homokszórást követően a homok bedolgozására szolgáló adapter, vagy alkalmazhatjuk az elfekvő szálak felállításához törekedve a minnél jobb nyírás édekében.

RAYCAM Synthoflex Brush

Műfüves pályákon használatos keményebb sörtéjű kefe , amivel a letaposott szálakat felállíthatjuk, granulátumot eligazíthatjuk, illetve a szemetet kisöpörhetjük. Ezáltal segítve a műfű minnél hosszabb távon fennmaradó minőségét.

RAYCAM Triplex Greenbrush

Toro, John Deere, Jacobsen triplex fűnyírokhoz ajánlott adapter, aminek segítségével a nyírandó felületen a vágás előtt a szálakat felállítja, a felületet tisztítja és ezáltal segíti minnél tökéletesebb vágás minőségét.

Tekintse meg működés közben: