KORO Field Top Maker

A Koro Field Top maker a renoválások speciális eszköze. Használata során a meglévő gyepet, gyomokat úgy nyesi le a kívánt területről, hogy a felszínt változatlanul hagyja maga után. Az eltávolított talajrészt közvetlenül a szállító járműre továbbítja, így elősegíti a pálya felszínén történő felesleges egyéb munkafolyamatokat. A gép egyedüli technológiájának köszönhetően alkalmas a speciális „Fraize mowing“ típusú renoválások kivitelezéséhez, mint ahogy a hibrid típusú pályák folyamatos fenntartásához is.

Tekintse meg működés közben:

KORO Recycling Dresser

A Recycling Dresser segítségével a talajt 25cm mélységig vertikálisan és horizontálisan is meglazíthatjuk. Többszörösen megmozgatja a talajt, a rétegeződést és a tömörödést megszünteti, fokozza a terület biológiai aktivitását.

Tekintse meg működés közben:

KORO Speed Harrow

Gyors és hatékony felszíni szintezést tesz lehetővé a sportpályák építésénél, illetve nagyobb mennyiségű homokszórást követően a homok precíz eldolgozásában nyújt segítséget.

KORO Top Drain 1500

A géppel 22,5 cm mélységig és 10 cm szélességig új drénárkokat készíthetünk, mindeközben a kiszedett anyagot egy menetben a szállítójárművekre juttatja és a drénezéshez használatos anyagot az árkokba helyezi. A géppel gyors és anyagtakarékos drénezési eljárás valósítható meg.

Tekintse meg működés közben: