IMANTS Shockwave 100 - 275

A Shockwave nagyobb mélységben is alkalmazható talajlazító, ami a legkeményebb pályák talajának tömörödöttségét is megszünteti, elősegíti azok vízáteresztő képességét. Így laza talajszerkezetet hagy maga után, és a gyep ideális körülmények közt tartható.

A cél, hogy a talajszelvény laza és vízáteresztő szerkezetű legyen, a pálya a folyamatos használat és tömörítés ellenére is alkalmassá váljon a használatra.

Tekintse meg működés közben:

IMANTS Rotoknife

A Rotoknife többcélúan alkalmazható gép, amellyel a gyökérzóna szerkezetét, levegőháztartását, vízáteresztő képességét és egyéb tulajdonságait befolyásolhatja. A munkamélység beállítása 50mm és 150mm közt lehetséges az eltérő adapterek használatával.

Tekintse meg működés közben:

IMANTS Mini Rotoknife

A mini rotoknife többcélúan alkalmazható gép, amivel a gyökérzóna szerkezetét, levegőháztartását, vízáteresztő képességét és egyéb tulajdonságait befolyásolhatja 50 és 100mm mélység közt.

IMANTS Rotosweep & Scarifier

A Rotosweep egy tényleges gyeptisztító gép, ami speciálisan kialakított keferendszereivel a gyep felszínén lévő szemetet gyűjti össze tartályába. Gyepszellőztető adapterrel egy menetben a szellőztetés és a tisztítás is elvégezhető.

Tekintse meg működés közben:

IMANTS Sandcat

15 cm mélységben képes megvágni a talajfelszínt, amelybe egy menetben homokot is szór, ezáltal a mikrodrénezéses technológiával segít a növelni gyökérzóna vízáteresztő képességét.

Tekintse meg működés közben:

IMANTS Penetrometer

A gyökérzóna tömörödöttségét mérő professzionális kézi műszer, amivel hiteles visszaigazolást kapunk a talajréteg keménységéről, és ezáltal is segít a megfelelő munkabeavatkozás és annak mélységének kiválasztásában.

IMANTS RotoBlast

Nagy teljesítményű ventilátor segítségével tisztítja, fújja le a felszínen lévő hulladékot, mint például a faleveleket, a nyesedéket, egyéb nemkívánatos szemetet.

Tekintse meg működés közben: